ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ : ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ (2013) - ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΨΕΥΤΙΑΣ(2012)

Η νεαρή πρόεδρος από το Αγρίνιο Ειρήνη Σβαρνιά στην Τατιάνα (video)

Κερασέα και Μαλευρός. Δυο μικρά, αλλά και πολύ όμορφα χωριά της ενότητας Παναιτωλικού του δήμου Αγρινίου. Το δεύτερο θεωρείται συνοικισμός του πρώτου αλλά και τα δύο χτισμένα σε απόσταση περίπου έξι-οκτώ χιλιομέτρων, μέσα σε έλατα και ξεχωριστό κλίμα. 

Πέραν της φυσικής ομορφιάς, αυτά τα δύο χωριά έχουν και μια ακόμα «ιδιαιτερότητα» να επιδείξουν. Το γεγονός πως εμπιστεύθηκαν για πρόεδρο μια νεαρή γυναίκα. Την 25χρονη κυρία Ειρήνη Σβαρνιά που είναι η νεότερη σε ηλικία πρόεδρος κοινότητας του Αγρινίου και προφανώς και από τις νεότερες πανελλαδικά. Μια δραστήρια γυναίκα με τεράστιο ενδιαφέρον για τα δύο μικρά χωριά από τα οποία κατάγεται και όχι μόνο. Μια γυναίκα που την απασχολούν τα ζητήματα του δήμου της όντας η μοναδική εκ των πρόεδρων κοινότητας που τα τρία και πλέον χρόνια που έχει αναλάβει, παρακολουθεί όλα τα δημοτικά συμβούλια. «Θέλω να είμαι ενημερωμένη για όλα τα θέματα και τις εξελίξεις που προκύπτουν στον Δήμο μας» εξηγεί η ίδια η κ. Σβαρνιά.

 Η νεαρή Ειρήνη Σβαρνιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 3:30 τo μεσημέρι.

 Το νεαρό της ηλικίας της, το ενδιαφέρον της για τα κοινά, αλλά και η αγάπη για τον τόπο της όπως φαίνεται προκάλεσαν το ενδιαφέρον των συντελεστών της εκπομπής «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πληροφορίες από το agrinionews.gr

Δείτε σχετικό βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του το mymosxato.

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας | COSMOS NEWS |
Copyright © 2011-2013. ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger